Saturday 21 June 2014

Afrodita uljana kupka i losion za telo


Cao svima! :)

Stigla sam u Beograd pre nekoliko dana i naravno nisam ponela previse svojih kozmetičkih preparata uzdajući se u svoju dragu sestru :) i to je bio apsolutni hit jer sam u kupatilu nasla ovu Afrodita uljanu kupku koja me je zaintrigirala upravo iz razloga sto su proizvodi tog tipa prilicno retki na nasem trzistu. Dakle, kupka i ulje u isto vreme, sto znaci da vam losion za telo i ne treba posle tusiranja, osim ukoliko imate izrazito suvu kozu.



Dugo godina koristim (izmedju ostalog) i Johnson baby ulje posle tuširanja, posebno kada sam u žurbi ili mi se spava i nemam vremena da se mackam losionima. To je jedan od proizvoda koji uvek imam u kupatilu.

Nedavno sam probala Nivein in-shower gel/lotion, stvarno ne znam tacan naziv, koji ima istu funkciju kao i ova Afroditina uljana kupka. Iskreno, ocekivala sam vise od Nivee, mada da se ogradim odmah, probala sam ga tokom zimskih meseci kada je svima suvlja koza nego inace, tako da cu mu dati jos jednu sansu. :)

Sto se mene tice, Afroditina uljana kupka je pravi hit za leto i ja cu definitivno poneti i malo zaliha kad krenem nazad za Budimpestu. :)

Isto tako, losion za telo iz iste kolekcije, je bas onako lagan za leto... ne masti kozu, a opet je hidrira onoliko koliko treba. Ukoliko vise volite nesto malo "jace" devojka u Lilly-ju mi rece da postoji i body butter sa istim mirisom i on je malo hranljiviji i namenjen je suvljoj kozi.

Inace, oba proizvoda imaju bozanstven miris vanile, koji je bio jos jedan dodatni razlog zasto sam otrcala u Lilly i kupila ih. :) A sadrze ulje jojobe i shea puter (ostale sastojke mozete procitati na slikama)! I kad vec pomislite da ne moze bolje od toga, onda vidite i cenu koja je mene sokirala jer sam ocekivala nesto dosta skuplje. Uljana kupka je bila ispod 150 din (250 ml), a losion ispod 400 din (250 ml). Izvinite, upravo sam izvrnula torbu i pretrazila tonu racuna koje skupljam kao hrcak, ali sam izgleda izgubila ili izbacila vec te racune pa ne mogu da vam kazem tacne iznose. Ako neko zna, slobodno dodajte u comment. :)


***Ono sto je bitno napomenuti je da su Afroditini proizvodi bez parabena, parafina i silikona!***

Do sledeceg posta, uzivajte u (sada vec zvanicno zapocetom) letu! :) :*
M.






3 comments:

  1. Pa ovo mu dodje kao mnooogo jeftinija zamena za Eucerin uljanu kupku, moraću ja ovo da probam :)

    ReplyDelete
  2. I have read your blog it is very helpful for me. I want to say thanks to you. I have bookmark your site for future updates. Universitas Kedokteran Terbaik di Tangerang

    ReplyDelete
  3. artikel yang sangatlah bermanfaat sekali, terima kasih sudah mau sharing...

    Universitas bertaraf internasional di Indonesia , Beasiswa universitas swasta di Indonesia
    terima kasih sudah mau berbagi artikel yang bermanfaat ini.

    Kuliah bahasa inggris sebagai pengantar , Fakultas bisnis manajemen terbaik di Indonesia

    semoga website ini semakin maju dengan artikelnya yang berkualitas.

    Universitas teknik industri terbaik di Indonesia , dan Beasiswa S1 Indonesia

    Artikelnya sangat bagus dan sangat membantu saya dalam menjalani kehidupan

    Jurusan teknik mesin terbaik di Indonesia , Info beasiswa S1 , dan Kuliah dengan asrama

    bagus sekali pemilihan kata dan juga artikel yang sudah Anda bikin, maju terus...

    Universitas jurusan hubungan internasional terbaik di Indonesia

    ReplyDelete